Frääsh


Tagit hand om sej själv, check!
Färgat ögonbrynen så jag inte behöver måla dom så mycket, check!
Hängt med Andrea, check!
Satsat med naglarna och är supernöjd, check!
Köpt popcorn till ikväll, check!



Hur såg din dag ut?

Time to let go


Idag är det dags. Idag flyttar min bästa Ankel till sämsta Karlskrona. Och jag har laddat upp med hårimpackning, ansiktsmask, nytt naggellack och choklad för att kunna tycka riktigt siktigt synd om mej själv ikväll. Ska snart över till honom och ta sista kaffen innan han åker, kommer sakna honom mycket. Men vi ses igen, såklart, bara inte lika ofta!

Omgomgomg


Mitt liv är så fyllt aav stora problem! Ska jag titta på Erik och mackan eller Soran? Ska jag ha mint eller kanelsmak i tet? ÅÅÅH!

Snyggpos


Znövit snyggposar bara för er. Jag kallar den "Mitt-liv-suger-atm-men-jag-är-rätt-glad-ändå-och-I-don't-give-a-fuck-om-hur-stökig-min-lägenhet-är".


Stuntman


Kvällen igår slutade med att Jack och Kenneth körde ett par tequila stuntmans, vilket innebär att man shotar tequila men drar upp saltet i näsan och pressar citronen i ögat. Det såg väldigt smärtsamt och manligt ut.
Idag har jag bastämt mej för att droppa skolan och ge all in för att söka jobb istället, det finns ingen chans att jag kan koncentrera mej i skolan när jag vet att allt kommer rasa samman om jag inte är riktigt förberedd när November är över och jag skrivs ut. Väntar bara på att jävla soc ska ringa nu.

Nästa vecka börjar IDOL, så jävla taggaaad!

Sköldpaddor visar verkligheten


Dricker öl med Jackieboy, senare hookar även Ankel upp och sen krog (Bullitt om nån mer vill hooka).
Tänka sej va, att båda, två av mina favoritpojkar i hela världen flyttar ifrån mej inom loppet av en månad. men that's life I guess, man måste gå vidare och ta farväl av vänner och börja nya eror av sitt liv.

Hittade ett sjysst klipp på sköldpaddor som har sex, totally visar hur det faktisk är med människor också, eller?


Segaste helgen ever?


Enda gången jag lämnade lägenheten igår vär när jag gick ich hämtade pizzan. Undrar om idag blir lika seg eller om jag ska orka göra något..
Supernanny på TV, hatar henne, mycket. Jävla Hitler utan någon som hellst respekt för barn och hon behandlar dom som hundar. Cesar är säkert bättre på fostra barn än henne.

Bakfylla


Ska snart ta mej den långa vägen ner till pizzerian (som ligger precis bredvid huset) så jag har något att bakfylle snaska på. Var ett tag sedan jag körde en all-in-bakis-dag. Bortsett från huvudvärken är det lite mysigt.
Hoppas ni hade en bra fredag!

Freedaaag!


Znövit och Ace sitter och dricker i Znövits lägenhet och snart kommer Ankel och IT'S ON! YEAH!


Feett snygga jag veet, tare luugnt!

Up's and down's


Livet har sannerligen sina twists, det har jag fått upplev allt för många gånger. Men försöker kämpa på ändå och vara så positiv som möjligt, svårt i stundens hetta kanske men när man fått smälta allt så blir det lite lättare. Ut och leta jobb nu alltså, is't on!

Tagar inför kvällen med chillaste låten ever!
Kid Cudi – Erase Me - Main

Hoppas ni får en bra fredagkväll!

Aldrig för mycket.



Det finns ignet som heter satsa för mycket eller för mycket färg.

Några djupa andetag


Inte min bästa dag, först bomben om att Jack flyttar och en timme senare upptäckte jag ett brev där det stod att jag itne alls får på kvar till April, utan till November. N o v e m b e r. Jag har alltså tre månader på mej att hitta jobb och lägenhet och sen ska jag klara mej själv. Det första jag gjorde efter att ha läst detta var att köpa mej ett par nya byxor, shopping hjälper alltid. En liten stund.
Efter lite kvällshäng hos Ankel så har jag lugnat ner mej lite istället för att ha supit ner mej och däckat i ett dike.

Jag roar mej med Zackes assköna låt istället och försöker komma på nån plan.
Hör ni något om ledigt jobb så vet ni att jag finns!



Fuck positiviteten


Det plingade på dörren, in kom Jack som stank av bakfylla och berättar att han flyttar tillbaks till Zimbabwe om en månad. Nu sover han på andra sidan lägenheten och jag försöker att inte låta för mycket när jag gråter.
That sucks.

Keepin it positive


Det är kallt i luften nu, vare sej man vill acceptera det eller inte. Har vi tur hinner vi få lite mer värme men hösten närmar sej med stormsteg. Jag hatar hösten. Och vintern. Och gillar inte våren men hatar den inte. Jag älskar somamr. Och sol. Men jag försöker vara positiv, så bestämt mej för att göra en kort lista på saker att se fram emot med hösten!

- En bra utsäkt till mer shopping, nya outfits och mysiga halsdukar och mössor!
- Det är lite halvfint medalla färgade löv.
- Bra TVprogram börjar! Tex Nya säsongen av Scrubs, Erik och Mackan och såklart, IDOL <3
- Man kan börja ha smink igen utan att oroa sej för att det ska kleta ut sej och rinna bort av svett.
- Jag kan snitta läppen utan att oroa mej för en dunderinflamaton pågrund av värme.

Vad tycker ni är bäst med hösten?

Biggest besvikelse


Inatt snubblade jag förbi The tonight show med Jay Leno när ja sappade och han sa precis då att Travie McCoy skulle uppträda, jag fortsatte såklart att kolla endabrt på grund av detta då jag under en längre tid haft min största kändiscrush ever i honom. Han kommer upp på scenen, lamporna tänds, och jag ser honom för första gången utan huvudbonad. Och. Han. Hade. TOFS. TOFS! UPPSATT HÅR! AARGH! Mitt häjrta gick i tusen bitar, min världsbild gick sönder, HAN KAN INTE HA TOFS! Jag önskar verkligen att jag kunde spola tillbas tiden, så jag inte råkade höra att han skulle uppträda och fortfarande levde i illusionen av att han är snygg. Men hade antaglige sett det vid något annat tillfälle förr eller senare..



Why oh why..

Farmor <3



Åh <3

RSS 2.0