Går bra nu kompis


Från att ha suttit hos mej, rökt inne, kollat på talkshows och hatat våra arbetslösa liv och dystra framtid har det börjat hända grejer! Jag har tillfällig lägenhet och slipper soffsurfa, Andrea har haft ett tillfälligt vikariat och varit på arbetsinterju och tilllsammans kan vi glädjas åt att vi kanske slipper bli balkongmorsor i Storvretas mindre fina områden när vi blir äldre.



Love ya girl, vi kämpar tillsammans!

Black Eyed Peas – Party All The Time

Det löser sej


Så jäävla skönt, soc ringde idag, de har fixats fram en lägenhet jag får bo i tills i April. ÅÅÅH JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAAD! Har förhoppningsvis fått ett jobb tills då också.
Åh.

If I could


Jag är trött, jag orkar inte, vill inte. Det här är för svårt för mej, jag vet inte hur man gör.
Jag vill ha min Ankel här, så jag bara får gråta och han kramar mej och säger saker som gör att det känns bättre och att jag är den bästa flickan i världen och sen dricker vi öl och kollar in tjejers rumpor.

Man går igenom förändringar precis hela tiden, några är större, några knappt märkbara. Ibland är det svårt och ibland är det lätt. Ibland suger det och ibland är det awesome.
Jag går igenom tusen just nu, några lättare, svårare, bättre och sämre. Jag intalar mej själv att allt jag behöver göra är att hålla huvudet högt och se det som ännu en livserfarenhet. Att allt kommer lösa sej i slutändan.
Vissa dagar tar jag det som en man, andra bryter jag ihop och vill bara ge upp.

Jag vet inte vad det finns mer att göra än det jag redan gör, och det verkar inte räcka just nu.
Idag orkar jag inte.

Hjeertaa




Lillebror weekend! Vi har kollat Idol, shoppat, fikat, kollat Ugglor på bio och ätit Kinamat med Hoppe, lyssnat på awesome musik, ätit ägg och bacoon och nu ska vi till farmor. GÖTTMOS.

Journey – Separate Ways

Äntligen?


Psykologutredningen jag tidigare nämnt skulel egentligen bestå av två möten, men det har dragit ut på tiden och nu slutat med fyra möten. Och jag har anat att anledningen till detta är för att hon i smyg gjort en kort utredning för att kolla om jag är bipolär, då hon ställt mycket ledande frågor som hintar på bipolaritet.
Men, nu är vi klara, och thank god, äntligen, jar jag fått höra att så är inte fallet. Jag är inte bipolär.
Jävligt, JÄVLIGT skönt att höra någon säga det då det snackats om det så jäkla länge!

Men det innebär inte att jag är frisk. Efter hennes bedömning är jag deprimerad och lider av posttraumatisk stress syndom. Jag skall börja terapi inriktat på detta och träffa en läkare för eventuell medicinering.
Just nu för lättad över att slippa bipolärskiten har jag inte hunnit skapa en känsla inför detta ännu, men det kommer nog snart.

Iallafall skönt att veta vad det är för fel på mej och att jag kan få hjälp för det, för jag är så sjukt trött på att må dåligt.

Besvikelse


Jag har älngtat, och jag har längtat, på att Runaway ska komma till spotify sedan Kanye framförde den på VMA. Och så är det här, och jag tjuter av glädje. Tjutet dör snart ut.
Besvikelse.
Den är inte ens hälften så bra inspelad. Jävla skit.

Kanye West – Runaway - Explicit Version

Legenden om ugglornas rike



Lillebror kommer hit i helgen. Vi ska kolla på ugglor.

Jäkla fint



Idag fick jag blommor.

Värt


Oh you perfekt skummiga, mixerstavade varma choklad som jag äger på att göra, du gör så jag inte hatar hösten fullt lika mycket!
Najsaste helgen på länge, and I have a seecret! Som kanske kommer ut om några månader eller inte alls.
Imorgon ska jag köpa skor.

Soo disgusting!


Varför plågar jag mejsjälv med att kolla på realitysjukhusprogram när jag vet hur äcklad jag blir av operations scener? Och varför blundar jag åtminstone inte?

Ska på teater med peter idag, ska bli sjukt kul att kolla på teater igen, inte gjort det sen jag slutade skolan! Förhoppningsvis hinner jag se lite av standupen efteråt.

Good girl


Bestämde mej för att det var dags för lite garderobsrensning!




Hälften av kläderna försvann ur garderoben, men de mesta av det som försvann hamnade i en kläder-jag-vet-att-jag-aldrig-kommer-använda-igen-men-inte-har-hjärta-att-göra-mej-av-med-hög. Sen blev det en hög med kläder som ska till röda korset, en hög med kläder min lillasyster ska få kolla på och en hög med kläder som varit redo att slängas för länge sen som nu ska få möta sitt öde!

Jag nämnde att jag är vääldigt emotional tidigare? Well, jag menar alltså så pass emotional att jag gråter när jag rensar garderoben. Herregud!

Det bästa med detta är såklart att jag nu har plats för massa nya kläder!

Crybaby




Världens bästa farmor <3


Är så sjuukt emotional just nu så det finns inte, gråter hela tiden åt typ allt. Vill bara att allt ska vara över, hitta ett jävla jobb och någonstans att bo.

Men det är svåra situationer som dessa som man inser vilka underbara vänenr man har som försöker hjälpa och står ut med att jag är på dåligt humör och gnäller typ hela tiden. Det är fint.

Psykolog imorgon för sista mötet innan hon bedömmer vad för typ av terapi jag ska ha. Känns bra.

All-in


Var hos familjen och firade min lillalillasyster som fyllde tre igår, i eftermiddags.
Nu är jag fett snygg, dricker första ölen och taggar. Snart vidare till förfesten, det är all-in ikväll, going to be craazy!

Usher featuring Pitbull – DJ Got Us Fallin' In Love

Hoooorungar


SASSA I LOVE YOU!
Operation Hata Lindajäveln börjar nu.
Juryn, jag är besviken. Mycket besviken.

Sassa. I love you. Looove. You.
<3

Gnh


Jomen det blev väl så, att jag inte fick praktikplats på grund av piercingarna. Trotts att jag kunde ta ut alla utom en när jag jobbar. Men det dög inte.
Så när jag kom hem tog jag med gråten i halsen uppgivet ut en av mina piercingar, arg över samhällets normer och människors fördommar.
Sen hade jag en mycket dramatisk timme när jag grät och kollade mej i spegeln och tyckte att jag såg skitful ut, vilket slutade med att jag insåg att jag inte är redo, och bestämt satte tillbaks min älskade lilla piercing på sin plats.
Får jag inte se ut som jag vill på ett jobb så kommer jag inte trivas, och det är väl huvudsaken?
Synd för Willys att de gick miste om Uppsalas bästa brud bara!

Fredag


Ska snart till Willys och träffa killen som ska hjälpa mej med min praktik, hoppas han inte får världens chock och kastar ut mej när han ser mina piercingar!
Låg och tänkte på det häromnatten, att jag kanske borde ta ut dom. Det slutade med att jag gråt i två timmar och kom fram till att det inte är värt det. Beställt nya smycken till näsvingarna så dom är lättare att du ut under arbetspass iallafall.

Ikväll är det första fredagsfinaleeen whooo! Matilda kommer hit och vi ska mysa och gotta oss tillsammans! Och imorgon äre ALL IN som gäller!

Höstsomfan


Usch, fan vad höst det är nu. Hatar hösten. Det är inte värt att glädjas åt de "fina färgerna" när det är kallt och man vet att det kommer bli kallare och kallare. Jag hatar när det är kallt. Allt som är under 15grader är rena rama istiden.
Och ryktet säger ju att denna vinter kommer bli ÄNNU hårdare än förra årets?!

Ska snart ner och luncha med farmor, som skolkar från Röda korset för att att träffa mej haha! Buusfarmooor!


Bulle-mi


Fikade med Annika idag, vi åt bulle och diskuterar min situation.

Jag- Well, mat är ju jäkla dyrt så man kanske skulle få lite anorexia så jag klarar mej! Kanske ska börja med att gå och kräkas lite efter bullen..
Annika- Men då äre ju bullemi!

Det löser sej?


Ska på möte med soc med Peter idag angående försörjningsstöd, att behöva bidrag är verkligen botten men jag måste ha pengar. Som det är nu kan jag fetglömma att få några pengar i December annars. Sen ska jag praktisera på Willys i Gränby ett par veckor från och med måndag, för att ha något att göra och det blir ju en extra merit, plus att jag får kassavana på köpet och det är asbra!
Men fortsätter såklart med jobbsökandet under tiden för det är ju viktigast just nu.

Ankan Elsa


Igår tog jag och Martin en mysig höst fika under en bro längst ån, vi fick klättra över en mur för att komma dit och det låg fimpar efter spliffar där, fett ghetto!
Men det var riktigt trevligt och vi fick besök av en anka vi döpte till Elsa. Elsa alltså, gryym brud detdär, lots of personality I'm tellin' ya, hon kämpade hårt för att få munk av oss, bet oss i fingrarna och gick nästan upp i Martins knä!








Dark, duck and delicious!



Play hard

Var på bio med Hoppe igår och såg Grown ups, sjuukt rolig film, sådär så man bara asgarvar så man inte kan andas och typ måste slå på något. Så bra.
Sen blev det några fler öl än planerat toppat med jobbig och oönskad bakfylla.
Ska snart göra mej iordning för nya äventyr!


Nejmenalltså




Nästan så jag skulle starta en egen blogg för mina och Andreas msnbeefs bara för att jag tycker att dom är så roliga.

Kanske lite tragiskt


Nu sitter jag och Andrea hemma hos mej, dricker kaffe, röker inne och kollar på Ellen show. Vid ett tillfälle satt vi så nära att vi fastnade ihopklämda mad våra rumpor.
Vi är så jävla arbetslösa.



Jag vet vad ni tänker. "Znövit, what the fuck is up with your face?!" Jag vet inte, men jag ser tydlien ut så när jag är för full.

Arbetsförnedringen indeed


Snart ska jag och Andrea stå utanför arbetsförmedlingen med våra CVn i högsta ugg och försöka synas så mycket som möjligt bland den antagligen förvånansvärt stora skaran desperata människor när rekryterare från ÖoB kommer dit för att hitta folk de vill ha.
Kommer nog känna för en tvåtimmars våldtäcktsdusch när jag kommer hem och tvätta min tunga med tvål och skrubba min hud tills den blöder. Eventuellt kommer jag behöva en skönhetsoperation för att kunna se mej själv i spegeln igen, men då måste jag ju förnedra mej först så jag har chans att få jobbet och har råd med operationen. Dålig cirkel.
Tillochmed tagit ut näspiercingarna.

Önska mej lycka till!

RSS 2.0