Sötaste tjejen


Gick bra hos hjärnskrynklaren tror jag. Ska se henne en gång till innan hon gör bedömning och vilken typ av terapi jag ska ha.
Varför säger man hjärnskrynklare egentligen? Hjärnan är redan skrynklig liksom..

När min söta lillasyster var här i helgen skulle hon på kalas efter så vi sminkade henne och gjorde henne riktigt fin!



Själv var jag dock väldigt osminkad och osöt för tillfället, men min syrra liksom! <3

Torsdag


Ska snart träffa en psyolog för bedömning, och sedan förhoppningsvis börja gå till en regelbundet. Det var på tiden kan man tycka.
Skall även fika med Hanna senare och idag börjar Peter äntligen jobba igen!
Lyckedas pilla ihop ett CV tillslut igår, nu skall skrivas personligt brev, yey!

Jävla plugg


Skriva om CV är som att plugga, och det är svårt. Det är som att jag har nån spärr som gör att jag inte kan! Fortsätter kämpa iallafall. Så konstigt, att skriva brukar vara det jag är bra på men att försöka skriva om sej själv och hur jag är tycks vara jävligt svårt.

Surisar



Story of my life


I somras när jag var på Gotland skulle jag och en killkompis gå från hans lilla segelbåt jag spenderade en natt på till marknaden. Han sträckte lite flirtigt ut armen så vi kunde gå armkrok, och sure tyckte jag och körde något manhaftigt in min arm under hans och skuttade på. Han skrattade lite och konstaterade att tjejer oftast bara håller lite fint i överarmen när man går armkrok. Haha jasså, svarade jag och tänkte något om jag är väl inte bög heller, spände åt min arm ännu mer och började istället gå väldigt bestämt så jag nästan släpade honom efter mej.

LOLOLOLOL


Omg jag skrattar så jag fucking dör!



Skönaste ungen ever liksom. Och ja, jag tycker sådant är hysteriskt kul.

TAGGAR SOM FAN inför första dagen på kvalveckan, Idoool <3

Efter det skall jag över till Jack och hänga för sista gången för imorn flyttar han, craaazy!

Måndag


Åkej, jag orkar inte vara arbetslös längre. Jag vill inte att TVprogram ska vara höjdpunkten på dagen, om ni hajjar vad jag menar. Tristess och uttråkad. Gosh.

Bruno Mars – Just The Way You Are
Långt inom mej finns ett flickigt litet hjärta som smälter lite i kanterna. Finajävlalåt.
Cheddardipp på hög nivå.

Finns det liv finns det hopp


Tidigare idag talade jag med min plastmor som sa att det finns chans till att hon eventuellt kan hjälpa till med lägenhet, och nyss sa en vän att det finns en saneringsfirma han skulle kolla med om det finns jobb.
Det betyder ju inte att det går, men bara att känna att det finns hopp och folk omkring mej som försöker fick mej att bryta ihop totalt och nu gråter jag som ett barn. Har bara kännt hopplöshet inför allt senaste veckorna, men imorn kommer Peter tillbaks också.
Jag är inte ensam, och allt är inte hopplöst.
Det kan gå.

Och jag älskar er för det, allihop. Ni är änglar.

Söndag





Vad gör man när facebook inte funkar?

Det ballar ur


Gårdagen slutade med asskön spontanfylla, började med att man skulle ta en öl men så blir det ju sällan. Och jag veet jag ska inte dricka på vardagar, man jag betalade bara för en öl själv! För jag är tjej och hade på mej en klänning som gav mej skitsnygga tuttar.

Ikväll äre fest bigtime, Jack Goodbye party, ska försöka hålla mej i shack för min lillasyster kommer hit imorgon och vill inte vara allt för bakfull när jag är med henne.

Heell yeah!

Torsdag


Just tell him damnit!
AAARGH IT'S SO HARD! En annan dag.

Torsdags standupen snart, sen en snabb öl med Carro!   Menöh, du skulle inte dricka öl på vardagar? I know, men eftersom att jag inte ska dricka något på lördag för att min lillasyster kommer vara här då så har jag ju en dag till godo, rigt?


Tell me I'm pretty in scarlet


Sådär så man bara vill lyssna på gamla låtar, vira in sej i en filt, kedjeröka och gråta tills det inte finns något kvar.

Top model


Yey, snart ny säsong igen!
Tycker det skulle vara grymt kul om de gjorde en säsong för killar, varför gör dom inte det?

Städar, lagar mat och taggar inför kvällens Idol, det är ju slutauditions nu, det är nu man börja gilla foolk! Inte hittat nån som jag blivit galen i ännu men det kommer nog snart..

Girlday


På lördag kommer min lillasyster hit och har en tjejdag med mej, precis bokat biljetter till oss till Toy story 3, yey! Blir dock på svenska då meen det kan jag leva med!

Fortsätter kämpa på!

Vardagsregler


Har satt upp nya regler för mej själv för att börja spara lite pengar nu!
Jag skall icke dricka öl på vardagar, jag skall icke äta mat på stan utan äta hemma istället och jag skall icke köpa latte, utan hålla mej till vanligt kaffe.
Får se hur länge det håller.

Annaars såå har jag mest ångest hela tiden just nu, och det blir bara värre för varje dag. Ingen aning om vad som kommer hända från och emd november månds slut och jag har fortfarande inte hittat jobb, jag letar och söker hela tiden men det tycks inte finnas något.
Snart kommer Peter hem efter att ha varit i Spanien i forever, och då kanske det börjar hända något. Han har just nu ingen aning om vad som händer.
Och det suger bigtime att jag inte kommer ha kvar honom som kontaktperson..

Pissregn


Höst och grejer, har vi ungefär åtta månaders kyla att se fram emot nu alltså! Ångrar ni er nu va, ni somk lagade på värmen i somras? Vavavava? Litekanske? Mmmmmm justeee. 32plus eller 32minus, vad är värst liksom hmm?

Snart fika med Adrea och senare familjefika hos farmor, blir fint det!

RAAAGE


Alltså, jag hade bestämt mej för att inte skriva något om politik i bloggen men nu måste även jag spotta ut mitt hat lite. WHAT'S HAPPENING TO THE WORLD?!?!!? Alltså fucking SD i riksdagen, driver ni med mej? AAAARGH!

Regn hos mej


Har precis varit och röstat, och självklart börjar det pissregna när jag promenerar hem från vallokalen, undrar om det var Guds sätt att säga att jag röstat fel.. Fast det tror jag inte, finns det en gud så vill jag gärna tro att vi står på samma sida.
Snart kommerjag räknas som en riktig vuxen, här om veckan frostade jag av frysen för första gången i mitt liv och nu har jag röstat, håhåjaja.

Goddamn bakfylla


Legat däckad i sängen hela dagen, börjar äntligen piggna till. Fast det är rätt mysigt att ligga bakis och mysa framför TVn, även om illamåendet och huvudvärken suger. Sjukt soft kväll igår iallafall, hann träffa många goda vänenr och det var trevligt hela tiden.
Ikväll blir det chill med Hoppe och film, najs!

Nu, mer vatten!

That's what I'm talking about


Idag börjar slutaudition på Idool! Åh, det är nu man får favvisar <3

Blir en vanlig fredagkväll med Andrea idag, förhäng hos mej och sen något av sunkhaken, precis som jag vill ha det!
Vad gör ni ikväll?

Normalt eller galenskap?



Dethär är de hud -och hårvårdsprodukter jag använder flitigast, de allra flesta dagligen. Och det inkluderar alltså inte nagel, smink och stylingprodykter.
Fatta hur mycket pengar det är man lägger ut på sånt egenligen, och ändå tycker man att man behöver allihopa?
Skulle inte klara mej utan dom iallafall.

Hur måna produkter använder ni?

Ett jobb tack


Hej, ge mej ett jobb? Världens alla problem kommer lösa sej bara jag får ett jobb. Och inte fått svar på något av de jag sökt ännu.
Ska träffa en jobbcoach idag iallafall, inte för att hon kommer ge mej ett jobb men hon kanske kan hjälpa mej lite iallafall?

Var hemma hos min papi med familj igår, mina småsystrar alltså <3 ska nappa den äldsta av dom (9 år) snart och ha en girlday snart planerar jag.

Älskar att torsdags standupen är igång igen, och ikväll kommer min favorit KODJO dit <3<3<33<3 YEy!

OCH min Tove från förra årets Idol har gjort en lååt! Yeyeyeyey! Och den är asbra liksom!
Tove Styrke – Million Pieces


The big comeback


Älskar förövrigt Eminems införcomebackenvideo.


Höstmys


Min nya grej är att göra  varmchoklad och köra ner mixerstaven så det blir skummig och mysigt, löövit!
(Ja, jag har precis kommit på att man kan göra så?

Heeell yeah


Jobbat ett par dagar, med att sitta och packa provrör (igår packade vi ca 20 000 rör på tre pers). Helt åkej, men man måste ha hårnät och handskar och det är fett dåligt för hår och naglar! Får jobba imorn över sen behöver dom mej inte mer på ett bra tag.
Måste verkligen hitta ett jobb snart men finns ju inga! Ska träffa nån jobbcoach på torsdag iallafall.

MTV VMA igår, Gagas köttklänning och Kanyes nya låt <3

Kvitt liksom


Jag räddar lillebror från eldsvåda, lillebror räddar mej från geting, size jumbojet. Rättvist.


Znövit saves the day


Abow, igårnatt när vi låg och kolla på Idol så började brandlarmet från korridoren tjuta, lillebror öppnar och kollar och såg en brinnande tidning utanför nån dörr, och som den superhero jag är greppade jag snabbt en kastrul, fyllde den med vatten och släckte elden.
Jag räddade liv liksom. Alla hade dött om inte jag släckte elden.
Jag är superwoman. Yeah.

Sen ringde jag polisen för att få tyst på brandlarmet, dom kom hit och hade ett kort förhör och stack.

Räddade liv. Jag, thats' right!
Saved the day Betty, I saved the day!

AAHMAGAAAD!


RAAABIH ÅKTE SAMMA TÅG SOM OSS HEM FRÅN GRÖNAN! Och han gick förbi oss typ tree gånger omg omgomg jag dör Rabih <3<3
Aah fett coolt iallafall.

Grönan var fett coo! Och det var grymmaste spelingen med Hoffmaestro hittils, vi röjde som faaan!

Nu ska vi kolla dagens Idol och sen sova, natti!

Grönaan


Grönan med Lillebror och Cissi idaag alltså, och se Hoffmaestroo! Såg dom i Falun förra helgen ocså. och på Peace and love i somras, dom är sjukt sköna live. Innan jag sätter mej på tåget ska jag fika med Jack också.

Märker att blåmärken på bröst försvinner förvånansvärt fort!  Alltså det är ju inte borta men det börjar redan bli gult. Coolt.

JAG HAR LÄRT MEJ NÅGOT NYTT! Jag har fobi för färstingar, livrädd för borelia och TBE och gudvetvad dom äckliga jävlarna har. Så fick jag lära mej igår att får man en fästing ska man dränka dom i olja så släpper dom själv! Så man inte riskerar att få tänderna vkar eller annat äckligt. Jag kanske är efterbliven som itne vetat dethär innan, hela världen kanske redan vet det, men nu vet jag det och det känns bra.

Smurftutte


Jag har ett blått bröst och knölen är kvar.
Dom bah "vi ska bara ta ett litet cellprov" och BAM tar fram boggest jävla maddafakka nål jag sett i hela mitt liv och kör in den i bröstet och gröper runt utan förvarning! Så nuu har jag asont och ett blåmärke över halva bröstet, kul!
MEN, the good news is that dom antagligen inte behöver ta bort knölen, beroende på vad cellpsoverna säger. Men de trodde det var en sån knöl som försvinner av sej själv efter några månader och det känns bra.

Ikväll börjar Kickass comedy på Olearys igen, gratis stand up varje torsdag, är askul!

Grejer vartdå?




Andreas sätt att lugna ner mej innan jag ska åka och ta bort knölem. Bra jobbat.
Är livrädd. Men öh, det ska nog gå bra..

Punktera tutte



Imorgon ska jag till Stockholm och få knölen borttagen, är ceperädd. Sjukhus freaks me out. Men det är ett pyttelitet ingrepp, kommer gå bra! Sen kommer Lillebror på fredag och då åker vi och går på grönan och kollar på Hoffmaestro!
Ska få jobba lite med att packa rör nästa vecka, känns asbra, behöver lite extrapengar.

Snart ska jag till Matilda och kolla på IDOL <3

He can suck my cock any day



NÄMEN


Znövit har köpt skor som inte är sneakers!!! Galet!



Men dom är jävla heta ändå.

Ikväll börjar Idol, pirrar i hela kroppen! Mitt liv kommer få en mening igen <3

Låtsasfinska?


Jag är homie med mina finska släktingar på facebook, och de uppdaterar såklart på finska. Har ingen som helst aning om vad de skriver men brukar gissa ihop något och gilla lite då och då bara för att.  En krev nyss "oona tekee huva kerrrmavaahto♥♥♥ maustena mm suolaaaaaaaaaa"  Jag gissar att det betyder typ "ooye choklad är fett gooott♥♥♥ loveit mm miiiiiiint".
Mintchoklad äger.

Min tutteeee!


Nu ringdede nyss från Stockholm och har tid att kolla upp och ta bort knöl på torsdag. Goddamn jag dör, är så jävla rädd för såntdär verkligen. De kommer säkert ge mej asamånga sprutor! Och pajja min tatuering. Svär jag får en surkärring som bah "Skyyll dej själv moooahahahaa *skär i tatueringen med flit*" bara för att hon är avis på mina snygga tuttar.

Påtal om sprutor så ska jag följa med när Andrea tar en senare och i samma veva skriva ut en massa CVn och börja lämna in dom. Håll tummarna!

On the road again


Nu åker jag iväg till Dalarna över helgen, yey!

Digerdöd


Kom nyss hem och hittade en blankett där det stod "Ge oss Sverige tillbaka" från sverigedemokraterna i brevlådan. När jag kom in tog jag god tid på mej att omsorgsfullt riva den i så små bitar som möjligt och överväger nu att ha en liten cermoni på balkongen och bränna upp bitarna och göra nån form av voododans i hopp om att alla sverigedemokrater plötsligt drabbas av digerdöden.

Annars har dagen varit sådär. Haft en trevlig fika med Jane från gymnasiet som senare följde med mej till läkren (virrade runt i en timme för att hitta). Läkare sa det jag inte ville höra.
Grejen är att jag har en knöl i bröstet, som jag måste ta bort. Inget farligt eller så, absolut inte cancer, bara att den inte ska vara där. Och jag är feeett rädd för sjukhus och nålar and stuffs (tro det eller ej), och är rädd att de ska pajja min tatuering för självklart så är knölen under min tittytat! Gnh!

Aja, skönt att bli av med den iallafall.
Imorgon bilar jag till Dalarna emd famor och träffar mami, lillebror, Mimmi och min bebis Arvid! yey!

RSS 2.0