Katten i mitt liv


Spenderat nästan en hel vecka uppe i Dalarnas mörka skogar och firat en Lillebror som fyllt 17 och hjälpt en mor med bruten fot, men mest av allt har jag spenderat tiden med Katten i mitt liv, 6kgs kärlekmonster



Åh, kolla på honom liksom <3  han älskar att ligga på min mage med huvudet på brösten, och han är en tung misse så det märks när han är där. men han är så mysig när han stångar mej i fejset så kan inte annat än låta hono0m ligga kvar trotts att jag nästan får problem att andas.



Beejbiii!

Och efter den nästan hela veckan i Dalarna saknar jag min andra baby sjukt mycket, men han kommer hit ikväll och kramas med mej.



Fett taggad på dunderfylla i helgen, vem är på?

Story of my life





Mitt liv just nu: sova, spela sims3 och umgås med Hoppe.
Försöker komma ihåg att äta då och då men tycker oftast att det tar upp dyrbar tid.

Kramkalas


Efter mycket om och men och "vi tar det nästa gång" och ha glömt tusen gånger, så har jag äntligen fått bilderna Matilda tog på min student. När jag kollar igenom dom så är det mest kort på när jag ser ut som ett fittmongo eller kramas. Så ni får se bilder på när jag kramas.





Och ett när jag gör min YEAAAAH IT'S FUCKIN'' OOVER- pose.







Coolers


Linus är här och hälsar på, inte setts på månader, kul grej!
Senare kommer baby hit.

Soft klipp!


Ahmen nytt år and stuff


Det är nu man ska ha avgett löften och satt upp mål för det kommande året och vara förväntansfull och grejer.
Men inte jag. För jag är bitter.
Och jag orkar inte ens försöka låtsas vara positiv och tro att allt kommer att lösa sej. Det suger att varje morgon önska att man kunde få sova bort ett dygn så man har en dag mindre att ta sej igenom.

RSS 2.0