Once again


Ännu en gång packar jag ner mitt liv i kartonger, med en känsla av vemod. Jag älskar den här lägenheten, har gort det sedan dagen jag flyttade in. Vilket inte ens är ett år sedan. Men trotts den korta tiden här har jag hunnit skaffa många fina minnen. Alla softa förfester, när det varit aldelles för många människor som trängts på 23 kvadrat eller när det bara varit jag och nån till som festat för oss själva och softat.
Det var här jag lärde mej att jag faktiskt kan sitta hemma och dricka te på vardagar, vilket jag gör mest hela tiden just nu. Helgerna lillebror varit här och vi legat vakna halva nätterna och asgarvat åt dåliga internskämt. Det var här jag blev kär i världens finaste pojke. Här har jag genomlidit tuffa bakfyllor. Och kommit hem aspackad och fått för mej att göra scones, vilket resulterat i mjöl över hela lägeheten.

Dags för nya minnen på ny plats, det gäller att hålla sej positiv, eller hur?

Besluten dom tas


Har de senaste tre veckorna grublat mycket över att göra en stor förändring i mitt liv.
Ett stort beslut som är avgörande i flera faktorer. Livsavgörande. Men så är det, ibland måste man bara go all-in, satsa, våga ta drastiska beslut. I dag bestämde jag mej. Det var dags.

Jag har nu bytt shampoo.

AHMAGHAAD


FUUUUUUUUUCK JAG MÅSTE HA DOM! JAG MÅSTE HAAA DOM JAG KAN INTE LEVA MITT LIV UTAN DOM FUCKINGSFUCKINGS FUUUUUCK!



Söndag


Imorgon ska jag börja packa för att köra hem prylar till min far, orkar inte ta med alla grejer till nya ägenheten eftersoma tt jag bara ska bo där ett par månader.
Fortfarande inget nytt på jobbfronten, jag fortsätter leta och hoppas på det bästa.

Note to self: du får ont i ryggen av att sova på toalettgolvet.

Dags igen


Nästa vecka är det dags att börja förbereda inför min tolfe flytt på nio år. Tusan vad jag längtar till dagen jag kommer bo någonstans där jag kan känna att jag kan vara kvar.
För jag har aldrig kännt så.

Hur kan man leva utan


Ny jacka, ny mössa och nya leggins, idag är en bra dag!
Men nu har jag kommit på att jag måste ha ett par turkosa sneakers. Jag kan inte förstå hur jag kan ha levat enda tills nu utan ett par turkosa sneakers?
Dessvärre kommer jag behöva prioritera bort nya skor i flera månader vilket suger, jag fäller en mental tår.

I helgeon kommer Cissibejb hit, yeaah!

FML


Inte min dag idag. Sprungit runt i pissregnet och hämtat tusen papper från tusen olika ställen och skrivit på hyreskontrakt till nya lägenheten, sen skulle jag till soc och lämna in alla papper och preciis när jag kom dit så blev det fucking lunchstängt i en timme.
Jag försökte hålla humöret uppe och tänkte att jag kilar hem och äter lite för jag bor i närheten. Hade nästan klarat mej från regnet med paraplyt i högsta hugg och dansande mellan vattenpölar, men det kunde ju jag fetglömma - halvvägs hem kör en bussjävel förbi, rakt i en vattenpöl size amasonasfloden, och allt jävla vatten stänker upp rakt på mej.

Inte. Min. Dag.

Chillin'


Alriight, så, lägenheten jag tillfälligt skall bo i ligger på Skolgatan (mycket centralt i Uppsala för ovetande), är 16 kvm (gaalet) och är i samma trappuppgång som Peter bor i.
Trotts att den är sjut liten ser jag fett fram emot det. Flyttar första december!
Får hålla tummarna bigtime för att allt ska ha löst sej tills dess.

Har förövrigt börjat få feta cravings efter kin/thai/whatever vilket asiatland som gör dom -nudlar, är sugen på det typ all the time!

Min Lillebror är grym på teckna, jag ser hans karriär som sneakersmålare framför mej. Här är en bild på hand första målade skor ever!


Cosmo


Fikade med Martin tidigare idag och nämnde min rädsla för igelkottar.
Han sa "Du är så jävla storstadstjej, du skulle kunna vara född mitt i en rondell i centralaste New York, med en cosmopolitan i ena kanden och en handväska i den andra och i ditt första andetag drog du in ett moln av avgaser från bussar."

Loveit.

Gegga


Vaknar upp med ögoninflammation i båda ögonen och dunderförkylning. Kul liv. Köpte nån ögonsalva på apoteket som är gul (!?), vilket är jävla obehagligt, att smeta in gul (!?) gegga i ögonen. Varför är den gul (!?) ? Lägger dej som en jävla hinna på ögonen så allt är suddigt och gult (!?).
Men sen kom världens bästa hit med godsaker, julmust och kramar och då känns det såklart genast lite lättare.

Har förhoppningsvis lagt sej lite till imorgon för då glider jag iväg till Dalarna, kommer tillbaks på torsdag!

Peace out!

Bättre men inte bra


För några år sedan skar jag mej i armarna eller tryckte fingrarna i halsen när jag mådde dåligt. Idag struntar jag i att städa och låter lägenheten förfalla. Klar förbättring men ändå inte riktigt där kanske, men jag jobbar på det.

Idolkväll med Matilda och sen ut och dricka ett par öl! Idag anländer även min Ankel i Uppsala, imorgon följer jag emd honom på sen Halloweenfest och på söndag ska vi traditionsenligt dricka söndagsöl på Bullitt, najss!

Soft låt, känns väldigt nittitalsRnBinspirerad: T.I. – Get Back Up - Feat. Chris Brown

Något klen


Var precis och "storhandlade" på Willys, det innebär hela tre fyllda plastkassar och ett paket toapapper. Även om jag bara bor ca 150 meter ifrån så är det en oändligt lång sträcka för mej att bära hem alla jävla kassarna, och det blir jävligt klumpigt med toapappret som inte får plats i påsarna. Så nu är jag för trött i armarna för att ens orka lyfta upp min powerking till munnen. Kul.

Veckans låt: Nelly – Just A Dream - Main

RSS 2.0