Tvåtusentio


Mitt 2010 så kortfattat som möjligt:


I början på året hade jag för länge sedan gett upp hoppet om bra betyg och fokuserade istället på att ha så få nyktra dagar som möjligt under så lång tid som möjligt, vilket gick tämligen bra men kroppen diggade det inte lika mycket som huvudet. I februari drog jag och Matilda till Skottland vilket var något av en upplevelse, jag kom hem med en cool väska och en Starbucksmugg. Strax efter det blev jag kanske den första någonsin att placera stjärnimplantat i skuldrorna (vilket visat sej vara sjukt ovärt då de inte syns och behövs tas bort). Men det räckte inte, jag gjorde en stor scarification över hela låret med texten "Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit". Sen tog jag då studenten, vilket utan tvekan är en av mina top-fem lyckligaste dagar i mitt liv, inte för betygens skull såklart, utan för att jag faktiskt tog mej igenom tre år utan att hoppa av. Den lyckligaste dagen i mitt liv kom någon vecka senare, när jag stod i publiken till Rise Against på West coast riot festivalen i Göteborg.
Jag blev kidnappad av Lasse över midsommar, till långt ute på landet med små grodor och jag dansade bugg för första och troligtvis sista gången i mitt liv. Sedan bar det av till Peace and Love med en massa grymma spelningar och grymt bra väder, och jag och Timmy träffade Johan Palm. (!!!!). Sommarens sista äventyr blev en spontantripp till Skåne, Blekinge, Öland och Gotland, vilket var grymt roligt och jag fick träffa många av mina favoritmänniskor i hela världen på vägen.
Vid sommarens slut fick jag veta att två goda vänner skulle flytta ifrån mej, världens bästa Ankel drog till Karlskrona och Jack till Zimbabwe. Strax efter det började jag gå in i vad som nu blivit min längsta depprision någonsin. Jag började tycka om världens finaste Hoppe, som tyckte om mej med, och nu är han min pojkvän och ikväll ska vi pussas klockan tolv. (SCORE!) För en månad sedan blev jag utskriven från Tian och sitter nu i en tillfällig lägenhet i stan, jävligt arbetslös och depprimerad, men barnsligt kär och hoppas på att snart kunna må bättre än någonsin.

Awesome gott nytt år till er kära vänner som följt mej i år! PEACE!

Underbar



Hon gör mina dagar lite bättre, min kära farmor.

Back on track, kinda

YEAH, fick dator av pappasidan av familjen i x-maspreseent, awesoooome!
Känns som att jag fått en del av mitt liv tillbaka.

Meneh, annars äre sådär atm. Varit deppig i flera månader nu, och istället för att det blir bättre med tiden så tycks det bara bli värre och jag har ingen energi alls och det känns som att jag inte blir glad eller exighted över nånting längre. Bara att hålla ut I guess, men det är jäkla svårt vissa dagar.
 
Nyårsafton snart, nytt år, nya tag? Bull.

I once was a kid


Är hemma hos Andrea och gör DUKTIGA GREJER och hon gör en liten SNÖGUBBE i en burk som smält till vatten.
Bra skit.


Passing by


Sitter hos familjen i Storvreta och ska se när mina småsystrar har luciatåg, en på dagis och en i skolan.

Det mesta flyter på. Fortfarande arbetslös, men flyttat nu och trivs i nya lägenheten, behöver en dator bara. Hoppas på jultomten! Fördriver dagarna med möten och en jäkla massa papper som ska skickias överallt. Askul!
Har en jäkla massa ångest över situationen och framtiden. Just nu känns det som att jag kan fetglömma att allt kommer lösa sej. Hrm.

Nu skall det ses på tåg, peace out!

RSS 2.0